Sommersalat – perfekt til picnic!

Denne salat minder mig om min barndom, hvor vi sommetider cyklede til stranden og havde aftensmaden med – gerne en salat i denne stil.

De nye kartofler gør den mættende, så du ikke behøve servere brød til, og tunen giver en lækker, cremet konsistens, så du heller ikke behøver pakke dressing i strandtasken. Medbring blot salaten, et par paptallerkener og gafler – vupti, så er der serveret!

Ud over kartofler, tun og æg kan du putte hvad som helst i salaten – her er, hvad vores køleskab bød på i dag.

Sommersalat med nye kartofler, æg og tun
(4 pers.)

  • Ca. 500 gram nye kartofler (kogte og afkølede)
  • Grøn salat
  • 1 rød peberfrugt
  • Sukkerærter
  • Cherrytomater
  • ½ agurk
  • 1 avocado
  • 1 dåse tun
  • 3 kogte æg
  1. Kartofler, grønt og salat skæres i passende stykker og blandes i en skål.
  2. Tunen blandes i.
  3. Pynt med kvarte æg.
  4. Voila – klar til strandtur/picnic!

TIP!
Du kan også lave salaten som en klassisk Salad Nicoise med kolde nye kartofler, grønne bønner, sorte oliven, tun og æg. Uhm, det må vi vist snart have!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.