Couscous-salat – perfekt til grill!

Denne salat er lidt ud over det sædvanlige – og samtidig utroligt nem at lave. Den gør sig lige godt på en buffet og som tilbehør til grillkød, for eksempel hvidløgsmarineret flanksteak eller rosastegt skinkemignon.

Couscous-salat med karry
(4 pers.)

  • 4 dl couscous
  • 4 dl kogende vand
  • ½ tsk salt
  • Et stort skvæt olivenolie
  • 1 agurk
  • 1-2 avocado
  • 3 stilke forårsløg
  • 165 ml kokosmælk (en lille dåse)
  • 1 spsk. karry
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½-1 lime (saften)
  • Lidt salt og sukker
  • Evt. grofthakket mynte
  1. Hæld couscousen i en skål og bland med salt. Overhæld med kogende vand, tilsæt olivenolie og bland grundigt med en gaffel. Dæk skålen med et låg eller en tallerken og lad den stå i ca. 10 min.
  2. Skær avocado og agurk i små tern.
  3. Rens forårsløgene og hak dem fint diagonalt.
  4. Bland kokosmælken med karry, hvidløg og smag til med limesaft, salt og sukker.
  5. Bland det hele i en stor skål og drys evt. med grofthakket mynte. Velbekomme!
Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Couscous-salat – perfekt til grill!”

  1. […] med ris, kartoffelspyd lavet på grillen, kold kartoffelsalat, couscous-salat med karry eller jeres eget […]

  2. Lea Ellehammer siger: Svar

    UUUhhhmmm elsker denne her salat! 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.