Det her er en “tøm-grøntsagsskuffen-ret”, hvor du kan bruge, hvad du nu har i køleskabet. Den er hurtig at bikse sammen og smager skønt – især med sprøde forårsgrøntsager!
Pasta med rejer og forårsgrønt
(4 pers.)
- 1 spsk. olivenolie
- En lille squash i halve skiver
- ½ bundt grønne asparges skåret i mindre stykker
- 1-3 fed finthakket hvidløg
- 3 forårsløg skåret i mindre stykker
- 400 g optøede frosne rejer
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. groft salt
- Peber
- 2 håndfulde cherrytomater i halve
- 100 g fetaost (i tern eller grove stykker)
- Evt. finthakket frisk basilikum
- Pasta – gerne frisk
- Varm olien i en pande og svits squash og asparges i et par minutter. Tilsæt rejer og hvidløg og svits i to minutter mere. (Hvis rejerne afgiver meget væde, hældes det fra.)
- Vend forårsløg og citronsaft i. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Lad pastaen dryppe af og vend den sammen med grøntsager og rejer.
- Vend cherrytomater og feta i pastaretten og server evt. med finthakket frisk basilikum.