Pastaret i forårsfarver

Det her er en “tøm-grøntsagsskuffen-ret”, hvor du kan bruge, hvad du nu har i køleskabet. Den er hurtig at bikse sammen og smager skønt – især med sprøde forårsgrøntsager!

Pasta med rejer og forårsgrønt
(4 pers.)

  • 1 spsk. olivenolie
  • En lille squash i halve skiver
  • ½ bundt grønne asparges skåret i mindre stykker
  • 1-3 fed finthakket hvidløg
  • 3 forårsløg skåret i mindre stykker
  • 400 g optøede frosne rejer
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. groft salt
  • Peber
  • 2 håndfulde cherrytomater i halve
  • 100 g fetaost (i tern eller grove stykker)
  • Evt. finthakket frisk basilikum
  • Pasta – gerne frisk
  1. Varm olien i en pande og svits squash og asparges i et par minutter. Tilsæt rejer og hvidløg og svits i to minutter mere. (Hvis rejerne afgiver meget væde, hældes det fra.)
  2. Vend forårsløg og citronsaft i. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  4. Lad pastaen dryppe af og vend den sammen med grøntsager og rejer.
  5. Vend cherrytomater og feta i pastaretten og server evt. med finthakket frisk basilikum.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.