Pastasalat a la luksus

Pastasalat behøver ikke at være den kedelige blanding af skruer og en frost-mix af ærter, majs og rød peber, som vi kender det fra hundredvis af 90’er buffeter.

Jeg er vild med denne variant, som jeg ikke går af vejen for at servere for gæster – gerne med et stykke stegt andebryst til. Den kan blandes af, hvad du nu har i køleskabet – bare husk grundingredinserne: Fyldt pasta, avocado, mandler og druer. Det passer perfekt til and!

Pastasalat anno 2011
(4 pers.)

  • 500 g fyldte pastaer (f.eks. spinatravioli med ost)
  • To håndfulde smuttede mandler (evt. skåret i halve)
  • ½ bakke grønne stenfri druer
  • 2 avocado i tern
  • ½ agurk i tern
  • 1 hjertesalat (eller anden grøn salat) i fine strimler
  • 1 gul peber i tern
  • 1 pose sukkerærter skåret på skrå
  • Evt. feta eller mozzarella
  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af og hæld evt. lidt olivenolie over, så den ikke klistrer.
  2. Bland salaten og server til grillet/stegt kød, kylling eller fisk. Dressing er efter min smag unødvendig – avocadoen gør den lækker og cremet. Mums!
Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Pastasalat a la luksus”

  1. Lyder godt. Den er værd at overveje:)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.