Inspireret af Karolines konfirmation, hvor vi fik kalkunbryster fyldt med pikantost, lavede jeg forleden disse lækre fyldte kyllingefiletter med fyld af soltørrede tomater, mozzarella og rucola.
Er man ikke glad for rucola, kan man sagtens bruge frisk basilikum eller timian i stedet.
Vi serverede dem sammen med pestokartofler. Dvs. kartofler skåret i både, vendt i pesto, drysset med (hvidløgs-)salt og bagt i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Mums!
Kyllingfilet med italiensk fyld
(4 personer)
- 4 kyllingefiletter
- 1 kugle frisk mozzarella
- En stor håndfuld rucola
- 6-8 soltørrede tomater
- 8 skiver parmaskinke
- Skyl rucolaen, put den i et glas og klip den i mindre stykker med en saks (eller hak den).
- Skær mozzarellaen og de soltørrede tomater i mindre stykker.
- Vend det hele sammen i en skål.
- Skær et snit i kyllingefiletterne og fordel fyldet heri.
- Dæk hver kyllingefilet med to stykker parmaskinke. Tryk skinken godt ind under filetten, så den holder på fyldet.
- Læg kylligefiletterne i en bradepande eller et ildfast fad og steg dem i ovnen (evt. sammen med kartoflerne) ved 200 grader i ca. 25 minutter.