Grillkylling dagen derpå

Resterne af en hel grillkylling kan også gøre lykke på middagsbordet dagen efter. Her er Dennis’ sublime opskrift på fyldte, gratinerede pandekager – de er mums! Og der er nok til fire personer – eller til to + til madpakken dagen efter.

Fyldte pandekager med kylling
(ca. 6 stk.)

  • 6 pandekager (½ omgang sunde hjemmebagte pandekager eller færdigkøbte tortilla)
  • Rester af hel grillkylling (i små stykker)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (eller efter smag)
  • 1 knivspids stødt chili
  • 1 dåse baked beans, chilibeans eller andre bønner i sauce
  • 2 spsk. soja
  • 3/4 dl mælk
  • Olie til stegning
  • Revet ost
  1. Varm olien på en pande og svits løg, hvidløg og chili ved svag varme til det er blødt.
  2. Tilsæt kylling og bønner og skru op til middel varme, indtil retten kommer i kog.
  3. Tilsæt soja og mælk og lad retten koge ind ved svag varme i 10-15 min.
  4. Smag til med chili og soja – og tilsæt evt. salt og peber efter smag.
  5. Læg fyldet midt på hver pandekage og rul den sammen. Læg pandekagerne i et ildfast fad med lukningen nedad. Drys med revet ost og gratinér i ovnen ved 200 gr. i ca. 10-15 min. til de er lysebrune.
  6. Server med grøn salat.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.