Du behøver ikke betale dyrt for pinjekerner og cashewnødder. Det er både hurtigt, nemt og billigt at lave dit eget drys til salaten.
Solsikkefrø med honning og havsalt
- Solsikkekerner
- Flydende honning
- Havsalt
- Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er lysebrune.
- Tilsæt honning efter smag og rør rundt til den er fordelt på frøene.
- Hæld solsikkefrøene ud på et stykke bagepapir, drys med havsalt og lad dem køle af.
- Smuldr frøene mellem fingrene, så de ikke hænger sammen og opbevar dem i et lufttæt glas.
- Brug dem som sprødt drys på salat, sandwich eller sammen med mysli oven på yoghurt.
I aften skal de nydes med pluksalat, babygulerødder, sukkerærter og skovjordbær fra egen have – det er da overdådigt!
MMMums… det er en virkelig god ide! Det havde jeg slet ikke tænkt på… Tak 🙂