Hudplejetips – uden løftede pegefingre

Som fortalt her på bloggen tidligere, så er det sund fornuft at begynde at spare op, når man fylder 30 – ikke kun til pension, men også til en smuk hud hele livet.

Jeg selv er begyndt at sætte ind på min hud-konto, efter jeg fik foræret en ansigtsbehandling af min søde mand (skal man tage det som et hint?!) hos Hudplejeinstituttet her i Aarhus.

Det var faktisk lidt svært for mig at få booket en tid, fordi jeg var sikker på at blive mødt med løftede øjenbryn og uha-uha – for det er simpelthen ikke min hud, der bliver prioriteret højst i disse år.

Men det endte med at blive ren forkælelse, da jeg kom i hænderne på dygtige Camilla, som befriede mig for tørre og døde hudceller og pustede nyt liv i min hud med masser af fugt og pleje.

Efterfølgende fik jeg disse gør-det-selv-råd med hjem: Sørg for at peele dit ansigt blidt og brug øjencreme hver dag. That’s it! Ingen løftede pegefingre eller formaninger – sikke en lettelse.

Jeg blev så glad, at jeg har investeret i min hud-pension med Dermalogicas (dyre, men også blide og effektive) peeling-pulver Daily Microfoliant og Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Eyecream – og så har jeg bestilt tid til min næste hudforkælelse om 3 måneder.

Forresten fik jeg også Camillas nemme og næsten gratis kur til tørre hænder – den får I om et par dage 😉

PS. Husk, at du stadig kan være med i konkurrencen om billetter til BonBon-Land lige her.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.