Her er en ret, som giver dig varmen, når regnen siler og blæsten rusker. Vi fik den en dag, hvor drengene kom hjem fra en kold og våd fodboldtræning – og det var et stort hit!
Og så er det oven i købet hurtig aftensmad med masser af grøntsager.
Kyllingeragout med nudler
(5-6 personer)
- 1-2 porrer
- 4 gulerødder
- 1 lille squash
- ca. 500 g kyllingefilet
- 1 ½ spsk olie
- 2 spsk hvedemel
- 1 ½ liter vand
- 200 g friskost med krydderier, f.eks. Buko Pikantost
- 2 tsk tørret basilikum
- 1 spsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 250 g tørrede ægnudler
- Rens porrerne, skræl gulerødderne og vask squashen. Skær grøntsagerne i tynde strimler/stave.
- Skær kyllingen i stykker på ca. 2 cm.
- Varm olien i en stor gryde og put melet heri. Rør det sammen i ca. ½ minut.
- Kom vandet i og herefter Pikantosten. Bring blandingen i kog under omrøring.
- Tilsæt kylling, basilikum, salg og peber og lad det koge ca. 2 minutter.
- Kom nudler og grøntsager i og kog videre under omrøring i ca. 2 minutter til nudlerne er “løst op” og er blevet møre, men ikke bløde.
- Smag til og server. Spises med ske og gaffel, evt. med groft brød til.
Hej
Hvor meget vand skal der i ?? Der står 1½ ?? gik ud fra at det var dl.
mvh Birgitte
Hej Birgitte. Hov – der er da en væsentlig smutter i opskriften. Jeg retter det straks. Det er 1 ½ liter vand. Det bliver sådan en slags suppe – lidt a la kokosmælksuppe, men selvfølgelig uden kokossmagen :o) Mh. Anneline