Så er vi klar til jul!

Eller i hvert fald til at tage hul på december 🙂

Husnissen har tryllet sin dør frem, og vi håber, han når frem, så han kan hænge pakkerne på gavekalenderen inden i morgen. 
Hvert år tager han lidt nyt med sig, og sidste år var det de to små pindsvin og svampene (dem havde han fundet på et julemarked i Barcelona 😉 )

Rundt omkring i huset har de andre nisser sat sig godt til rette, og et par pyntelige juletræer er der også blevet plads til.

December bliver for vores vedkommende (som sædvanligt) en måned med travlhed. Ud over at købe julegaver, lave konfekt og få styr på andre forberedelser til juleaften er der et væld af hyggelige arrangementer, for eksempel skal Fridas kor synge til Risengrødsgudstjeneste, og Jonas skal gå Luciaoptog i børnehaven.

For mig er det vigtigt, at der også er plads til oaser af ren afslapning – og i mit tilfælde kan det for eksempel være at nørkle med noget kreativt. Opskriften på de fine, foldede juletræer er fra Søstrene Grene og supernem.

Afhængig af papirets størrelse kan du lave både store og små. De laves af et stykke kvadratisk papir, fx grønt papir (som pynter fint på en rød juledug) eller mønsterpapir. Derudover har du kun brug for en saks.

Du kan se, hvordan du gør her:

Glædelig december til alle!

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Så er vi klar til jul!”

  1. Hvor er det fint det hele, og spændende bliver det i morgen, når det hele starter. Vi glæder os allerede helt vildt til juleaften!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.