Matadormix-effekten

Dygtige Anne W. Ravn, som jeg også skrev om i sidste uge, har lært mig om Matadormix-effekten. Altså dét, som gør en pose Matadormix helt uimodståelig, hvilket er: Mundrette bidder, fristende farver og forskellige konsistenser.

Men det behøver ikke at være en skål med blandede vingummi, bolcher eller M&M’s, du sætter på bordet. Et frugtfad kan være lige så smagsforførende – og naturligvis meget sundere.

En ny fødselsdagstradition her i huset er derfor at servere “frugt og kage” i stedet for “boller og kage” eller “slik og kage” (vi er så umanerligt glade for kage, at den kunne vi aldrig finde på at droppe …). Det er dejligt med en masse frisk og spændende frugt sammen med den søde kage – og så kommer der da også noget på vitaminkontoen, selvom der er fest.

Et frugtfad er også rigtig lækkert sådan en helt almindelig fredag aften i stedet for slik, evt. med en skål fromage fraice med vaniljesukker til at dyppe i. Mums og god weekend!

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Matadormix-effekten”

  1. Anne W. Ravn siger: Svar

    Malerisk tekst og flot foto – hvad skal vi så med Matadormix (når vi bare får kage også:-)))
    Glade sommerhilsner fra Anne
    PS Husk, at lige nu kan farvestrålende tulipaner og meget andet gul og lysegrønt fra haver og grøftekanter pynte og peppe de lidt trevlede grove salater op.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.