I dag er det vores kærlighedsdag!

I dag er det seks år siden, at jeg kyssede min mand for første gang. Vi havde mødt hinanden 10 dage tidligere på Smukfest i Skanderborg, men da var han et totalt no go (nyskilt, fra Jylland og med to børn – uha uha!).
Vores eneste nærkontakt var derfor, da han forsøgte at hælde en Bacardi Breezer i øjet på mig. Ingen af os kan huske hvorfor.

Da vi kom hjem, fandt han mig på Facebook, og så udvekslede vi et hav af mails og sms’er. Jeg fandt hurtigt ud af, at han ikke bare var en festlig, fraskilt jyde, men at han også var sjov, sød, klog – og at vi havde mange af de samme livsværdier og drømme.

I løbet af en uge havde han overbevist mig om, at han skulle besøge mig, næste gang han var på arbejde i København.

Så det gjorde han, og da han kom op af trapperne, så han endnu bedre ud, end jeg huskede. Vores første kys var midt i min lillebitte entré, og det føltes helt rigtigt.

Bagefter forærede han mig den her:

6aar-JordensSøjler

 

Sedlen fandt jeg først et par dage efter, da jeg sad i flyet på vej til Kina – og det var vist ikke kun de høje luftlag, der fik det til at kilde i maven.

Og hvad skete der så?

“Jamen, hvordan tør du? Han har jo børn!” var der flere, der sagde. Svaret var, at jeg ikke turde lade være. Jeg havde fundet mit perfekte match, og den chance ville jeg ikke give slip på.

To måneder senere mødte jeg Karoline og Anton. De kom med Dennis til København, og vi spiste pizza, var i zoo og spillede fodbold i baggården.

De var søde og nysgerrige og ikke spor farlige. Faktisk er de verdens bedste bonusbørn, og som jeg skrev i min bryllupstale til dem og Dennis, så er det jo dem, der har gjort ham til den, han er, og det er jeg dem meget taknemmelig for.

Jeg har ikke fået det liv, jeg forestillede mig, men jeg har fået alt det i mit liv, som jeg drømte om.

Fem måneder senere flyttede jeg nemlig ind på Storbyfarmen og kastede mig som nybegynder ud i et familieliv.

19 måneder senere kom hende her til verden:

6aar-Frida

23 måneder senere blev vi surprisegift på Tunø.
Og 4 år senere fuldendte vi familien med ham her:

6aar-Jonas

Min kære elskede mand. Tak, fordi du har givet mig alt det jeg drømte om – og så meget mere. Jeg glæder mig til de næste seks, 16, 26 og 60 år sammen med dig!

Print Friendly, PDF & Email

3 Replies to “I dag er det vores kærlighedsdag!”

 1. Tak for dejlig læsning. Jeg landede her fordi jeg skulle
  Bruge en opskrift på squashboller. Ja, og så fik jeg så Meget mere 🙂

  Mvh
  Dorthe

 2. Jeg elsker kærlighedshistorier og denne her bliver bare bedre og bedre. Prinsen i den grønne Berlingo (eller var den rød?) fandt Prinsessen i Valby.

  Stort tillykke med dagen som jo på en måde altid vil være den vigtigste at huske tilbage på. Uden den var alt det andet gode jo aldrig sket:)

 3. Sidder her og tuder sådan lige så stille og på den gode måde, hvor var det hele dog bare romantiskt – tillykke til jer begge 2 (6), I er bare de skønneste :O)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.