Hvem sagde teambuilding?!?

Vi har haft ”one of those weeks”, som rammer alle børnefamilier i ny og næ – og som man først kan grine af bagefter …

Først gik vores vaskemaskine i stykker. Igen. Det gjorde den også i juleferien, og da den har stået her, siden Dennis købte huset i 1999, var der ikke andet for end at spendere en ny.

Så frøs vores vandrør … hvilket betød at vi ikke havde noget varmt vand i et døgn og minus 12 grader udenfor. Ikke lige den perfekte kombination …
Efter en gedigen indsats med en elektrisk luftmadraspumpe og en hårtørrer, fik vi vandet tilbage sent næste eftermiddag.

Og thank god for det, for få timer efter kastede Frida op ud over sig selv og sin seng – to gange.

Kan I forestille jer, hvor glade vi blev, da vi næste morgen fik en besked fra Wupti.com om, at de ville levere vores vaskemaskine mellem kl. 11 og 15?
Og kan I ydermere forestille dig, hvilken ilddåb den kære maskine har fået?
Vores brusekabine var bogstaveligt talt fyldt med klamt sengetøj, babynattøj, håndklæder osv.

Så har det faktisk været en ganske begivenhedsrig uge, og jeg kan kun trække på smilebåndet over dem, der tager ud i en skov for at øve teambuilding 🙂
Og så er jeg endnu engang blevet overbevist om, at jeg har giftet mig med verdens bedste og mest overskudsagtige mand – og at der er visse fordele ved at snuppe én, der har prøvet det hele før.

Vidste I forresten, at man på apoteket kan få ”Stop-diaré-piller”, som må gives til børn over 1 år? Det er  tyggetabletter med ananas-smag, som ikke fungerer som “fuldt stop”, men en mildere kur, som  genopretter tarmens balance i løbet af et par dage – det er dælme smart!

Nå, nok om husstandens tarmflora. Jeg håber, I alle sammen har haft en fabelagtig weekend!

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Hvem sagde teambuilding?!?”

  1. […] ferie, havde vi hjulpet med at pakke til de store børn, som er taget til Thailand med deres mor. Desuden bød februar på minus 18 grader, hvilket betød at vores vandrør frøs, så vi ikke havde varmt vand i halvandet […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.