Storbyfarmen på TV2

I aften kan du se Storbyfarmen på tv! Jeg er nemlig blevet inviteret til at deltage i TV2 Østjyllands program “Go’aften Østjylland” – og første gang er i aften kl. 18.15.
Ja, faktisk kan du se mig allerede nu – lige her.

Her første gang fortæller jeg om, hvordan man undgår ulvetimen. Jeg tager udgangspunkt i et blogindlæg, der blev bragt her på siden i april sidste år, og som du kan læse eller genlæse HER.

Indslaget bliver genudsendt kl. 20.30, 22.30 og kl. 10.30 i morgen – og det skulle være muligt at finde TV2 Østjylland, selvom du ikke bor i området. Og ellers kan det være, at man kan finde det på TV2 Østjyllands hjemmeside.

Jeg synes, det gik fint, da vi optog det, men jeg må indrømme, at jeg har lidt sommerfugle i maven – så jeg håber, I krydser fingre sammen med mig i aften 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Storbyfarmen på TV2”

  1. Sejt og sjovt – jeg glæder mig til at heppe på dig i aften – med din erfaring, faglige kompetance og udstråling kan det kun gå godt.

    1. Du er så sød, Anne! Denne gang nævnte jeg faktisk Matadormix-effekten, som jeg har lært om fra dig. Det kan være, at jeg skal tage dig med i studiet en af de næste gange, så der kan komme en ægte ekspert på banen, når det gælder sundt familieliv!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.