Cat Tien nationalpark – Ud i naturen med aber som vækkeur

Vi havde lejet en minibus til at bringe os fra Ho Chi Minh City til Cat Tien Nationalpark (den kostede 2,4 mio. dong = ca. 600 kr.). Som backpacker kan man vælge den billige og besværlige løsning, men når man rejser med børn og bedsteforældre er det godt givet ud at betale lidt ekstra for en hurtig og behagelig transport. Det synes vi i hvert fald 🙂

CatTien05

Turen tog 3½ time og var rigtig flot!
Vi havde på forhånd booket to hytter hos Green Bamboo Lodge – den ene var en kæmpestor bambushytte på pæle og den anden var mindre og lå på jorden.

Green Bamboo Lodge er et familieejet sted, der ligger lige ned til floden i Cat Tien og nærmest smelter sammen med naturen. Fantastisk smukt sted og ekstraordinært sødt personale!

CatTien01

Efter en skøn og spicy frokost på stedets lille, men virkelig gode restaurant, tog vi båden over floden til selve nationalparken. Billetten til båden tur/retur kostede ca. 15 kr. pr. person og gjaldt også for indgangen til parken.

CatTien07

Vi gik en tur og så et ancient trunk tree. Høje træer er sjældne i Vietnam, fordi store områder blev jævnet med jorden under krigen.

CatTien06

CatTien04

Hjemme igen nød vi kolde øl og juicer på terrassen i den store bambushytte, hvor der var en enestående udsigt over floden.

CatTien03

 

Næste morgen blev vi vækket af gibbonabernes sang (det lød som ambulanceudrykning).

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.