7. uge – Hvor bliver kvalmen af?

Min gravide veninde, som vi var til bryllup hos, kastede op, før hun overhovedet vidste, at hun var gravid. Og hun blev ved med at gøre det hver morgen, til hun var mere end 4 måneder henne. Det har jeg bestemt ikke lyst til! Men at jeg ikke har den mindste smule kvalme, bekymrer mig altså lidt.

På nettet kan jeg se, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Der er åbenbart en jordemoder i tv-programmet ”Mission: Baby”, som har sagt, at kvalme er tegn på, at man har masser af hormonet HCG, som gør, at fosteret sætter sig bedre fast og risikoen for at abortere dermed er mindre.

Det er selvfølgelig rart at vide for dem, der har kvalme, at der er en grund til deres lidelser, men for os andre, er det sgu lidt frustrerende.

Heldigvis er der andre, som mener, at man sagtens kan have meget HCG-hormon uden at have kvalme – det kommer an på, hvordan man reagerer på hormonet. Og i en folder, jeg fik hos lægen, har jeg læst, at det faktisk kun er lidt over halvdelen af alle gravide, der har kvalme.

Så jeg krydser fingre for, at jeg strutter af hormon, og at det er en stærk lille Blyp, som holder godt fast, jeg har i maven.

En anden ting er, at det ville være rart med et håndgribeligt bevis på, at jeg rent faktisk er gravid. Jeg har det jo præcis, som jeg plejer!
Det siger min kæreste er noget pjat: For jeg har ikke haft menstruation, mine bryster er vokset og er ømme, og nogle dage er jeg så træt, at jeg kunne sove fra morgen til aften.
Og så er der jo også lige den positive graviditetstest, som jeg stadig har liggende i skuffen.

Hmm, så er det nok rigtigt, at der vokser en haletudse inden i min mave …

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “7. uge – Hvor bliver kvalmen af?”

  1. […] Klik her for at læse om 7. uge af min første graviditet. This entry was posted in Graviditet and tagged 7. uge, baby, gravid, graviditet. Bookmark the permalink. ← Sharm El Sheikh – en positiv overraskelse Storbyfarmen på tv igen → […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.