5. og 6. uge – Positiv graviditetstest!

23. juli 2009
To blå streger = et lille mirakel
Min menstruation kom aldrig, så i går købte jeg mit livs første graviditetstest. Min kæreste synes, jeg skulle tage den med det samme, men jeg var lige nødt til at vænne mig til tanken. Ikke om at jeg måske er gravid, men om at den kan være negativ. For jeg er nødt til at indrømme, at jeg vil blive lidt skuffet og ked af det, selvom man aldrig kan forvente at blive gravid, og det er alt for tidligt at blive utålmodig, så ønsker jeg det jo af hele mit hjerte.
Børnene er her, men så morgenfjernsyn, da jeg listede ud på toilettet med testen, mens min kæreste ventede lige uden for døren. Der gik ikke mange sekunder før, jeg kaldte ham ind – jeg havde næsten ikke nået at tisse på testen, før den begyndte at ændre farve. Og inden for det første minut, kunne vi sammen se to tydelige blå streger komme frem!
Det var vildt! Helt overvældende og fantastisk. Så vi dansede lydløst rundt og kyssede hinanden – vi blev vist lidt øre begge to. Tænk, at vi har skabt kimen til et lille nyt liv!
Jeg har gemt testen bagest i min toiletskuffe og har kigget på den mindst 20 gange i dag. Begge streger er der stadig …

Ifølge internettet er jeg 4 uger og 3 dage henne, og ifølge min vægt vejer jeg 64,7 kg (er 174 cm høj).

26. juli 2009
Kærlighedsfest

I går var vi til bryllup hos min gravide veninde. Det var en meget romantisk dag med mange inderlige taler og glædestårer. Min kæreste og jeg følte os meget ramt af alle de søde ord om kærlighed og familieliv og sendte hinanden mange skjulte blikke. Det var en rigtig fantastisk aften, selvom det kun er os to, der kender til vores dyrebare hemmelighed. Og der var vist ingen, der lagde mærke til, at jeg holdt mig til vand og alkoholfri cider hele aftenen.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “5. og 6. uge – Positiv graviditetstest!”

  1. […] 5. til 6. uge – Positiv graviditetstest 7. uge – Kvalme 9. uge – 0. graviditetsundersøgelse hos lægen 10. uge – 1. graviditetsundersøgelse og Doubletest 12. uge – Stolte storesøskende 14. uge – 1. scanning […]

  2. […] adrenalinkick: Da der kom to blå streger frem på […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.