8. uge – På festival med hemmelighed

10. august 2009
Hva’ så Skanderboooorg?

I går kom vi hjem fra Smuk Fest i Skanderborg – fire dage med musik, teltovernatning og snydedruk. Billetterne var købt for længe siden, og jeg ville af sted. Men jeg var kun i 7. uge (er lige rykket ind i 8. uge i dag), så jeg havde ikke lyst til allerede at fortælle de andre, der skulle med, om min graviditet.
En veninde fandt dog ud af det. Hun trak mig til side og fortalte, at hun havde drømt, at jeg var gravid og måtte gå og lade som om jeg drak øl, mens vi var på festival. ”Men det er du da ikke, vel?”
Jeg kunne ikke lyve hende direkte op i hovedet, og det var faktisk meget fint at have en ekstra allieret – og en mere til at tage over, når mine drinks i smug skulle tømmes. Heldigvis var min kæreste god til at tilbyde at blande drinks, og så sørgede han for, at jeg fik en alkoholfri udgave.
Det lykkedes mig at komme igennem hele festivalen uden at nogen havde mistanke – tror jeg da. Jeg skålede gladelig uden at tage så meget som et nip, og dansede rundt til koncerterne.
Vi landede på luftmadrassen i vores telt ca. kl. 2 hver nat, og jeg har egentlig ikke været specielt træt … Indtil i går aftes, da vi kom hjem, og jeg landede på sofaen! Vågnede efter 1½ time til duften af nybagte pandekager. Jeg bor altså sammen med verdens bedste mand!

Jeg er nu 7 uger og 0 dage henne og vejer 64,1 kg.

12. august 2009
Baby på bestilling

I går sad jeg og spillede et spil sammen med Anton og Karoline. Pludselig prikker Karoline mig i maven og siger: ”Æhjj, hvorfor er der ikke en baby derinde?!?” Behøver jeg at sige, at det var MEGET svært at holde masken. Der er godt nok længe til 12. uge, hvor vi har aftalt at fortælle dem, at de skal have en lillebror eller lillesøster.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.