27. og 28. uge – En fødesang til Lille Blyb

I denne sommer har jeg sagt ja til et sommerferievikariat med aftenvagter fra kl. 14-23. Samtidig har vi været en uge på camping på Norddjurs, hvilket betød, at jeg – de dage, hvor jeg skulle arbejde – havde 1 time og 15 minutter at køre til og fra arbejde.
Men det er egentlig gået overraskende godt, og jeg har ikke været så træt, som jeg havde frygtet. Jeg er vist stadig i gang med “jubelmånederne” midt i graviditeten, hvor trætheden endnu ikke har sat ind igen.

Da min mor ventede mig og mine brødre, sang hun en sang for os under graviditeten – en såkaldt fødesang. Idéen er, at babyen kan genkende sangen efter fødslen, og at sangen dermed bliver noget trygt, genkendeligt og beroligende midt i alt det nye.

Da jeg ventede Frida, sang jeg “Det er i dag et vejr” – og den er stadig en af hendes yndlingssange.
Nu synger hun så med på Lille Blybs fødesang, som er “Jeg vil male dagen blå”.
Jeg synger den også, når jeg er i bad, og hvornår jeg ellers kan slippe afsted med at synge eller nynne uden at genere nogen 🙂

Der er desværre ikke rigtig blevet taget nogle billeder, hvor man kan se mavsen i denne uge. Men jeg håber, at min veninde, som vi var på camping, måske har et liggende – og så snart jeg får fingre i et, lover jeg at opdatere 🙂

Du kan desværre ikke læse om 27.  og 28. uge af min første graviditet, da de faldt hen over julen, hvor der var så mange andre ting at se til.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.