29. uge – Ahh, familieferie!

Da jeg havde haft min sidste vagt ud af 10 arbejdsdage i træk (med en enkelt fridag undervejs), og vi endelig kunne rulle af sted med campingvognen for at holde ferie sammen i Bogense, var det alligevel virkelig tiltrængt! Og jeg må indrømme, at jeg flere af dagene snuppede mig en middagslur samtidig med Frida. Det har været rart at kunne tage dagen fuldstændig i sit eget tempo, sove længe (Frida vågner gerne mellem kl. 7.30 og 8 – den luksus nyder vi, så længe det varer 🙂 ) og ikke have ret mange planer og pligter.

Jeg har endnu ikke oplevet at have vand i kroppen, men om aftenen kan mine lægmuskler godt være spændte og ømme.

En af dagene besøgte vi Egeskov Slot, og det kan varmt anbefales til andre med børn. Indgangen er lidt dyr, men til gengæld kan man sagtens bruge en hel dag i slotsparken. Når vejret er godt, er der masser af legepladser, labyrinter, gangbroer i trætoppene, sæbekassebiler og meget andet at boltre sig med. Og hvis det trækker op til en byge kan man bare gå ind på slottet eller et af de mange museer, hvor man kan se veteranbiler, legetøj fra gamle dage, motorcykler, tøj fra herskabets gemmer og meget andet.
Vi morede os især over de gamle campingvogne, der var udstillet. Grundkonceptet er faktisk meget det samme som i dag, men luksusniveauet er  virkelig forbedret!

Jeg vejer nu 73,5 kg og har dermed taget 10 kg på Og Lille Blyb skulle gerne tage mindst to kilo mere på, inden den kommer ud, så der er grund til at vokse endnu mere.

Hvis du vil læse om 29. uge af min første graviditet, kan du gøre det her.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.