25. og 26. uge – Andet lægebesøg

Så er sommerferien ved at være slut. For mit vedkommende har den stået på hyggelige aftenvagter på Århus Stiftstidende og en masse familiecamping UDEN computer. Derfor er der gået lidt tid uden nyt herfra – det beklager jeg, men åh, hvor er det skønt at koble helt fra og trække alle stik engang imellem.

I 25. uge var jeg til mit andet lægebesøg. Det tog 15 minutter, og alt var præcis, som det skulle være.
Da jeg allerede har haft blærebetændelse en gang i starten af graviditeten, var jeg spændt på, om jeg mon gik rundt og bar på sådan noget skidt uden at kunne mærke det. Men det gjorde jeg heldigvis ikke – måske er det de tranebærpiller, jeg tager, som gør deres arbejde.

Samtidig er vi gået i gang med at udvide vores køkken, så der bliver plads til at lave mad til hele børneflokken (det er nu mest Dennis, der tager sig af det hårde arbejde …), derfor består vores køkkenfaciliteter i øjeblikket af to elektriske kogeplader. Det smarte er, at de kan tages med udenfor, så vi bagte pandekager i aftensolen på terrassen og fyldte dem med is og jordbær fra haven til alles store tilfredshed.

Følg med igen i morgen, hvor du kan læse om resten af sommeren med mave på – pyh, den vokser hurtigt anden gang!

Du kan også  se, hvordan min første graviditet forløb i 25. uge og 26. uge (hvor vi sidste gang tog en “test”, om det blev en dreng eller pige).

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.