1.-4. uge – Bingo i første forsøg?

26. juni 2009
Svup!

Det var nok meget godt, at jeg ventede. I hvert fald kunne lægen fjerne min spiral nærmest uden at jeg kunne mærke det. Og efter få minutter sad jeg på cyklen på vej hjem igen med et par lægelige formaninger om at tage en måned ad gangen og ikke gå i panik, hvis det ikke lykkes at blive gravid i første, andet eller tredje forsøg.
Sommerferien står for døren, solen skinner og jeg er lykkelig helt ind i bunden af min mave. Det må da være et godt udgangspunkt for sådan en lille spire at gro i?

6. juli 2009
Hole in one?

Selvom det her ikke skal være et projekt med tidsplaner og høje forventninger, så kunne vi ikke nære os for at tjekke på nettet, hvornår der er størst sandsynlighed for, at jeg har ægløsning. Det nytter jo heller ikke noget at bilde hinanden ind, at ”det er ligegyldigt, hvornår der sker noget”. Nu har vi jo taget beslutningen, og selvom vi ikke har travlt, så vil det være fantastisk, hvis jeg blev gravid. Computerens spådom lyder på den 5. til 9. juli. Så vi har … ja, gjort hvad vi kunne for at lave en baby.
Og i morges, da vi lå og snakkede og kiggede ud på æbletræet foran vores soveværelsesvindue efter en god gang ”love and baby making”, følte jeg en sær varme brede sig i venstre side af mit underliv. Som en lillebitte kugle, der strålede i et minuts tid.
Det er sikkert både pjat og indbildning, men lige i det øjeblik var jeg sikker på, at vi havde lavet hole in one. Om jeg overhovedet er gravid, kan vi først finde ud af om et par uger – og om det netop var lige der, det skete, kan vi aldrig vide. Men det var i hvert fald en god måde at starte dagen på.

15. juli 2009
Menstruation eller ej

Min kæreste, ungerne og jeg er på campingferie. Mine forældre har lige sluttet sig til os, og vejret er helt perfekt. Skøn dansk sommerstemning!
Hvis jeg skal følge min sædvanlige cyklus, burde jeg få menstruation om to dage. Men det føles allerede, som om den er på vej, og jeg har en lille smule rødligt udflåd. Så blev det nok ikke i denne måned alligevel, men det var også næsten for godt til at være sandt. I stedet vil jeg nyde et glas rødvin til middagen i aften.
Vidste I, at bare en enkelt genstand om ugen nedsætter chancen for at blive gravid med 39 procent?? Jeg synes, det lyder helt vildt, men den skulle være god nok. Se bare her.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “1.-4. uge – Bingo i første forsøg?”

  1. […] Klik her, hvis du vil læse om 4. uge af min første graviditet. Eller om 5.-6. uge, hvor vi fik vished om, at jeg var gravid. This entry was posted in Graviditet and tagged 4. uge, baby, børn, gravid, graviditet, graviditetstest, positiv. Bookmark the permalink. ← Børnevenlige luksus-kanelsnegle Hjemmelavet mysli med masser af knas → […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.