Den store beslutning

 

25. maj 2009
Den store beslutning

Solen skinner, og sommerfuglene pisker rundt i min mave. Nu er det gjort! Jeg har bestilt tid hos lægen til at få fjernet min spiral. Selvom det i sig selv ikke ændrer noget som helst lige nu og her, så er min kæreste og jeg helt oppe at køre over den store beslutning. Tænk, at vi skal skabe et lille, nyt liv sammen. Hvor er det vildt!

For at starte med begyndelsen, så har jeg kendt min kæreste siden sidste sommer og vidste nærmest fra starten, at det er ham, jeg skal have børn med. Jeg kan stadig kigge på ham og undre mig over, at der findes en, som passer så perfekt sammen med mig – og at vi har fundet hinanden. Det er da et lille mirakel!

For et halvt år siden flyttede jeg ind hos min kæreste og hans to børn – en sej tøs på 9 år og en krudtugle på 8 – som bor hos os hver anden uge.  Det er nogle skønne unger – åbne, glade og kvikke – og det er gået over al forventning at blive bonusmor. Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle dem, at de skal være storesøskende – de er allerede begyndt at spørge, ”hvornår babybutikken åbner”.

4. juni 2009
Mission: Udsat

Nå, det blev alligevel ikke i dag, Projekt Baby blev skudt i luften. Min nye læge var meget overrasket over, at jeg kunne have spiral, når jeg aldrig havde været gravid eller havde født. Men det har altså fungeret helt problemløst. Fordi min livmoder er helt ”ny og ubrugt”, som han sagde, kan det også gøre mere ondt at fjerne spiralen. Så for at gøre det så smertefrit som muligt bad han mig om at komme igen, når jeg var i slutningen af min næste menstruation om et par uger. På det tidspunkt er livmoderhalsen mere blød og medgørlig.
Det kan jeg sagtens forstå, men nu vil jeg bare gerne i gang, for vi ved jo ikke, hvor lang tid der vil gå, før det lykkes at blive gravid.

Er der nogle af jer, der har erfaringer med spiral, inden I havde fået børn? For mig har det været det nemmeste i verden – ingen smerter og ingen piller at huske på – men jeg kunne forstå på min læge, at det kunne være lidt af et helvede for andre.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.