Kunst til familievenlig pris

 

I flere år har vi ledt efter et maleri til vores stue, men på lige netop det punkt er vores smag ret forskellig … Så i årenes løb har vi kun fundet ét billede, som vi begge to var begejstrede for. Det hang i morgenmadsrestauranten på Hotel Guldsmeden i København, og vi spurgte fluks det søde personale, hvem der havde malet det (måske havde vedkommende en hjemmeside, hvor man kunne finde lignende motiver).

Det viste sig at være hotelejerens far … som oven i købet var en af Kobramalerne. Hmmm, nok ikke lige det kunstbudget, vi har i vores familie!

Men så var vi jo på romantisk tur til Kolding, og efter vores besøg i den dejlige Dronning Dortheas Badstue var vi sultne og gik på jagt efter en café.

Dejlig café i Kolding
Vi nåede ned til enden af gågaden uden at finde en café, der faldt i dagens smag, og var vi lige ved at give op, da vi et tilfælde fik øje på Café Klein, der lå i hjørnet af en lille plads med udsigt over åen.

Her var hyggeligt! Og vi satte os godt til rette. I caféen hang et vildt smukt maleri på 1 x 1 meter. Først ligner det bare en masse glade farver, men når man ser godt efter, kan man se en (dansende?) pige med et stort afrohår, som kigger sig over højre skulder.

Og da den opmærksomme cafémutter så os kigge langt efter det, kom hun med kunstnerens visitkort. Hun hedder Tine Charlotte Johansen og havde malet flere flotte værker, der var udstillet i caféen.

Kunst-TineCharlotte2Helt forelsket!
Vi skrev til hende på vej hjem i bilen og fik at vide, at maleriet kostede 2900 kr.

Lige den rette pris for en børnefamilie, hvis kunstbudget bliver dramatisk udfordret af vinterstøvler, børnetøj, mad og andre fornødenheder – og d

et var heldigt, for vi MÅTTE bare eje det!

Så ugen efter kørte jeg igen til Kolding og hentede “vores afropige”, som har fået stuens fineste plads. Jeg bliver så glad, hver gang jeg kommer hjem og ser hende.

Er hun ikke skøn?

Du kan jo kigge forbi Tine Charlottes hjemmeside og se, om der også er noget, der falder i din smag.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Kunst til familievenlig pris”

  1. Hej Anneline

    Først og fremmest tak for en hyggelig og inspirerede blok.

    Har du nogen kontaktinformationer på Tine Charlotte Johansen? Dem kan jeg ikke se på hendes hjemmeside.

    Vh Susanne

    1. Hej Susanne. Selv tak, fordi du læser med 🙂 Du kan skrive til Tine Charlotte på tinecharlottechili@hotmail.com og hendes tlf-nummer står faktisk på hendes hjemmeside – det er bare lidt kryptisk at finde. Hvis du klikker på “Processen” kommer der et (under)menupunkt frem, som hedder “Kontakt” – og der står hendes tlf-nummer. God kunst-jagt 🙂 Farveglade hilsner Anneline

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.