Hvem siger, at havearbejde er en sur pligt?

Når man er 1 år og 8 måneder er haven en ren forlystelsespark! 🙂

Dennis havde ellers den sure tjans at rydde op efter ræven, som har været på voldsomt besøg i vores hønsegård. Jeg må indrømme, at jeg overlod oprydningen til ham efter at være blevet mødt af en stor, hovedløs høne, der lå i haven fredag morgen. Ad!

Ræven havde gravet sig under hegnet på de eneste 30 cm, hvor jorden ikke var dækket med sten. Den har været 2½ år om at finde det hul … Men så tog den også  alle vores fem flotte, store høns. Kun vores lille, sorte dværghøne sad og trykkede sig forskræmt ind i hjørnet oven på redekassen.

Her – et par dage efter – har den vist glemt nattens begivenheder igen og gokker fredeligt rundt ude i hønsegården. Og nu er hegnet sikret hele vejen rundt.
Så nu skal vi bare ha’ skaffet en ny hønseflok, så der kan komme liv i haven igen.
Og så har vores flotte høns forhåbentlig reddet livet for et par sultne ræveunger.

Print Friendly, PDF & Email

6 Replies to “Hvem siger, at havearbejde er en sur pligt?”

  1. Rigtig god blog om haven og arbejde der skal udføres og sikke nogle søde billeder skøn knægt 🙂

  2. […] 6 høns af racen Rød Amerikaner, som faktisk har boet her et stykke tid efterhånden. I vinters havde vi besøg af en sulten ræv, som snuppede vores fem store høns og kun lod en stakkels forskrækket sort dværghøne sidde […]

  3. Sikke hyggelige billeder, mindre hyggelige oplevelser i hønsegården. Vi sad ude i vores havemøbler i påsken, da vores lille Johanne opdagede, at ræven havde taget hendes kanin – det var en tragedie uden lige! Heldigvis er den nyligt indkøbte kanin blevet mødt med så stor glæde, at sorgen over den gamle næsten er forsvundet:)

    1. Naturen er en barsk fætter – og den lærer virkelig vores børn om liv og død! Godt, at den nye kanin kunne hjælpe på humøret. Vi har også fået fyldt hønsegården igen – de seks nye beboere må forresten hellere blive præsenteret her på bloggen snart :o)

  4. Hun ser da ud som om, det er verdens dejligste sted at være!! Mon det bliver en ny dille – fædre med salige børn i trillebøre på kryds og tværs igennem byen. Man bliver helt glad ved tanken 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.