Hvad er dit yndlingspigenavn?

Som jeg tidligere har fortalt, kører navnedebatten for fuld udblæsning hjemme hos os. Vi er jo fire, der skal blive enige – og det er lykkedes at finde et drengenavn, som vi alle sammen synes godt om.

Til gengæld har det vist sig at være en udfordring med potentielle pigenavne til Lille Blyb … Så jeg håber, at I vil hjælpe med lidt inspiration ved at smide en kommentar med de pigenavne, I allerbedst kan lide. Eller bare det pigenavn, du synes vil passe allerbedst sammen med Karoline, Anton og Frida 🙂

Alle forslag modtages med kyshånd og stor taknemmelighed!

Print Friendly, PDF & Email

13 Replies to “Hvad er dit yndlingspigenavn?”

 1. Hej jeg synes at Vicki og Melodi er to søde pigenavne

 2. Vi har kigget lidt tilbage i familien efter navne. Din farmors mellemnavn var Meta, men det virker lidt tungt i dag. Din mormor hedder Nina til mellemnavn, og det synes jeg både er lyst og tidløst.

 3. hej jeg syntes at Juliane og Frederikke er de skønneste navne har selv to pragt eksemplar…. held og lykke med jagten…
  kh Birgitte

 4. Jeg synes Feline er det smukkeste danske pigenavn. Sjældent brugt, nemt at stave, udtale og huske.
  Og så passer det rigtig godt sammen med Karoline, Anton, Frida – og Feline 🙂

 5. Jeg synes Feline er det smukkeste danske pigenavn. Sjældent brugt, nemt at stave, udtale og nemt at huske. Og så passer det godt sammen med Karoline, Anton, Frida og Feline…… 🙂

 6. Dorte Lehner Weiling siger: Svar

  Den skal jeg da være med på – hvad med Marie, Ingrid, Katja eller Anna? Synes også at Selma, Olivia og Frederikke er gode bud.

  Og flot billede af din mavse iøvrigt 🙂

 7. Kære alle. Tusind tak for jeres gode bud! Dem vil jeg fluks skrive ned og medbringe til næste navne-debatmøde i familien 🙂 Og keep them endelig coming … Som tak får I lige en superskøn chokolademousse (godt nok i gør-det-selv-version, men alligevel …). Ha en fabelagtig weekend!
  Solskinssmil fra Anneline

 8. Hej Anneline,
  Jeg venter selv en lille dreng et par uger efter dig, så der har været mange navne oppe at vende hjemme hos os – også pigenavne.
  Jeg synes også Alma ville passe super godt ind i jeres Storbyfarm 😉

 9. Da vi ventede vores første barn blev jeg meget overrasket over at min mand også have en holdning til hvad vores afkom skulle hedde. Han syntes slet ikke at de navne som jeg jo havde besluttet mig for allerede da jeg var 10år gammel var gode! Så det var en lang of sej kamp. Så ved barn nr. 4 og hvor alle skal være enige kan jeg godt se at det ikke er nogen nem opgave.
  mine forslag er: molly, liv, sif, siri,

 10. Jeg synes Alvilda er skønt, personligt og passer til de andre navne og så betyder det kamp- alf sejt fordi en alf er en skøn lille skabning og kamp fordi piger er seje

 11. Hej Søs.
  hvor bliver du stor og bær lille blyp så fint. Jeg synes jo Ida synes jeg jo er rigtig sødt. det passer også ind I jeres lille familes navne. frederikke synes jeg også er super sødt. ved ikke om I synes det passer så godt ind. Josefine… ja der er mange bud håber I finder et godt passende et for jeg er sikker på det er en lille pige Blyp i venter. knus fra søs

 12. Lea Ellehammer siger: Svar

  Giver Bettina ret… Olivia er et rigtigt sødt navn! Generelt synes jeg at pigenavne der ender på a er ekstra fine. Dog med Rose som undtagelse, men så er vi ude i botaniker snakken igen! 🙂

 13. Uha, det er ikke nemt med det der konsensus….

  Jeg synes Alma og Selma er rigtig fine, og også Olivia og Maja, som jeg synes passer rigtig godt til Frida, Karoline og Anton.
  Har også sat Alberte på opgaven:O)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.