Fine hjemmelavede babyting

Der har været stille her på bloggen i alt for lang tid, og det skyldes, at der har været stor ståhej på den virkelige storbyfarm. Karoline er blevet konfirmeret, og vi holdt et brag af en fest med hjemmelavet mad til 40 mennesker – blandt andet mini-muffins, som bordkortene stod i, saftige kalkunbryster med pikantost og parmaskinke, pestokartofler og naturligvis Karolines livret: Chokolademousse.

Konfirmation-tomater

Det tog tid, men vi fik god hjælp af alle tre hold bedsteforældre – og det hele blev superlækkert og præcis som Karoline havde ønsket sig, så det var det hele værd!

Nu har jeg igen lidt bedre tid til at sidde ved tasterne – og så kom jeg i tanke om at jeg helt har glemt at prale. Ikke af mig selv, men af min dygtige svigerinde Lea, som har været så sød at berige Jonas med de lækreste hjemmelavede babyting.

Hun er en mester til at hækle, og det fine hæklede tæppe, dobbeltranglen og barnevognssnoren med ugler fik Jonas, da han blev født. De er blevet brugt flittigt lige siden.

SuttesnorSiden har Lea så også kastet sig over sin symaskine, og for nyligt fik Jonas to suttesnore – de er helt uundværlige om sommeren eller på rejser, hvor sutten ellers konstant ender i sandet.

Og sørme om hun ikke også har hæklet et genialt cover til min iPhone, så den slipper for slag og stød, når den rumler rundt i bunden af pusletasken eller min jakkelomme.
Jeg har endda fået et par fine keyhangers med til den, så jeg kan have telefonen om halsen, hvis jeg ikke lige har en lomme at smide den i.

Jeg er dybt imponeret over hendes evner – og så deler vi vist den samme passion for  hjemmelavede ting 🙂

Og så er det faktisk også Lea, der har givet mig opskriften på de langtidsbagte tomater, som vi pyntede salaten med til konfirmationen. De er supernemme at lave og smager fuldstændig vidunderligt.

Hvis du vil lure et par af hendes tricks, så har hun bloggen Lea-Lil – den er helt sikkert et besøg værd.

Print Friendly, PDF & Email

3 Replies to “Fine hjemmelavede babyting”

  1. Ej hvor er det fint 🙂

  2. Jeg bliver helt lækker sulten når man ser billederne 🙂 Dejligt med lidt inspiration.

  3. Jeg ÆÆÆLSKER at lave hjemmefiflede ting til Jer! 🙂
    Og tusind tak for en fuldstændig fantastisk dag til Karolines konfirmation.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.