Familiens nye, bløde medlem

 

I dag er der flyttet en ny, kælen og helt utroligt blød beboer ind på Storbyfarmen. Han hedder Jerry og er lige nu ved at vænne sig til sit nye bur og de tre nysgerrige børn, der gerne vil kæle med ham.

Årsagen til denne familieforøgelse er, at Karoline har fået sløjd i skolen, og i den forbindelse fik Dennis (i et øjebliks kækhed?) sagt, at hvis hun byggede et kaninbur, måtte hun gerne få en kanin …

Her i påsken var de store børn så på ferie hos deres mormor og morfar – og her stod sørme et kaninbur, som bare skulle sættes lidt i stand. Vi kørte derfor af sted med traileren spændt bagpå (sådan en har man naturligvis på en storbyfarm) og vendte hjem med solbrune, ferieglade børn og et stort kaninbur.

Jerry købte vi på en bondegård, hvor han har haft en kærlig opvækst, men dog har fået et hak i snuden, fordi han som lille stak af, og da han skulle indfanges med en spand, ramte den hans lille næse, så han nu har et ar. Det gør ham bare endnu mere nuttet og helt unik.

Desuden er “Ordne kaninbur” kommet med på Pligtskemaet. Aftalen er, at en af de store børn SKAL have kaninbur-krydset i de uger, hvor de er her, og hvis de hjælpes ad, får de begge to et kryds. Halvt arbejde – dobbelt fortjeneste. Det er da en gevinst, der er til at føle på.

Men først og fremmest glæder vi os bare til at lære det lille, fluffy væsen bedre at kende. Det er nu noget ganske særligt at se den kærlighed, børn har over for dyr. Man bliver helt blød om hjertet!

Print Friendly, PDF & Email

7 Replies to “Familiens nye, bløde medlem”

 1. Hej Anneline
  Kaniner er så nuttede og jeg har i lang tid drømt om at give mine kaniner noget mere plads. Af den grund har jeg nu set mig lun på et kaninbur med løbegård. Mange sælger bure og jeg er ikke sikker på at det fra hønsehus.dk er stort nok til vores kaniner. Selvom din artikel er gammel kan du måske give nogle tips ift om det er nødvendigt at nedgrave hegn under græsset ved løbegården eller om der er en nemmere løsning?
  Kh Bibi

 2. Sidse Antonisen siger: Svar

  Næææ hvor er han søøøø, Line er det måske det bur du selv har bygget for hvad??? 20 år siden i Sløjd?

  1. Nej, Sidse. Det er desværre ikke det bur, du kunne være i 😉

 3. […] Børnehjørnet ← Familiens nye, bløde medlem […]

 4. Lea Ellehammer siger: Svar

  Tillykke med det lille nye familiemedlem! Dyr med pels er bare SÅÅÅ nuttede! 🙂 Rigtig god ide med pligtskemaet og måske I også kunne lave en kategori, der hed “kæl med Jerry”. Så er I sikker på at det også bliver gjort, når nyhedsværdien har lagt sig. 🙂

 5. Charlotte siger: Svar

  Ej, hvor ser Jerry bare sød ud!! :). Kanon idé med pligtskemaerne.

  1. Han er simpelthen så nuttet! Og er hurtigt blevet mere modig. Vi har lavet en indhegning, hvor ungerne kan sidde med ham uden at han løber væk, og han hopper rundt og snuser til alting – eller ligger og slikker sol 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.