Familiens filmfavoritter

Når det er rigtig mørkt og koldt udenfor, er det fantastisk at krybe sammen i sofaen til en god film. Drengene i familien har en svaghed for Jim Carrey, mens pigerne er vilde med romantiske komedier, men der er også film, som får os alle til at trække på smilebåndet og sætte sig endnu bedre til rette under tæppet. Det er blandt andre disse, der har den effekt her i huset:

Cool Runnings

En start-90’er klassiker, som vi helt havde glemt, men fik et kært gensyn med for nyligt. Løberen Derice snubler i optagelsen til OL, og i sin iver for at komme afsted samler han i stedet et bobslædehold. Problemet er bare, at Derice og teamet bor på Jamaica … På fineste vis fortæller filmen om konkurrencementalitet, vinderinstinkt, sammenhold og teamspirit – uden Hollywood-lir og pointer, der bliver tværet ud i skærmen. En fin og hylende morsom film!

Du kan læse mere om Cool Runnings her. Jeg fandt filmen i Stereo Studio for 49 kr.

Max Pinlig I og II

Max’ mor er så pinlig, at hun kan få Frank Hvam til at krumme tæer … Og det kommer der en hel del spruttende morsomme scener ud af. Samtidig tager filmen fat om emner som mobning, venner, klassehierarki og spirende forelskelser.

Du kan læse mere om Max Pinlig her.

Nat på museet I og II

Larry får job som nattevagt på Naturhistorisk Museum. Han tror, det er en loppetjans, men så går solen ned, og alt på museet bliver levende! Det er ikke stor filmkunst, men effekterne er flotte og underholdningsværdien er helt i top for børn på ca. 10 år og deres voksne.

Se mere til Nat på Museet her.

Så kan frosten bare komme an! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Familiens filmfavoritter”

  1. We are Jamiaca and we have a bobsleigh team!

    1. Zanka, are you dead? … Ya, man! 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.