Få familien i løbeskoene

 

Hver gang vi var ude at løbe (også når børnene løb i idræt eller sammen med deres mor) skrev vi distancen ind i det store skema og satte krydser over antallet af kilometer i det lille skema (indrømmet; vi er glade for skemaer), så vi hele tiden kunne følge med i, hvor meget vi manglede.

Jeg indrømmer blankt, at jeg var den, der løb mindst – og Karoline var megasej og slog os andre med mange kilometer.

Men nu er jeg “kommet til” at melde mig til iFORM Kvindeløb 2011 her i Århus den 30. april sammen med nogle kolleger, så jeg har fundet løbeskoene frem fra skabet og tog min første tur i dag. Det gik over al forventning (men de var heller ikke høje …), så måske skulle vi genoplive skemaet for at se, om vi kunne snuppe 100 km mere inden sommerferien …

Hvis du har lyst til mere motion i familien, kan du downloade et løbeskema, hvor I nemt kan indsætte jeres egne navne og billeder, HER.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Få familien i løbeskoene”

  1. Løber hver dag. Men uden skema og uden familien. Dét vil jeg lige lave om på, tror jeg.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.