7. uge – Træt, træt, træt!

Min mor er på besøg, og jeg er sikker på, at hun MÅ have gættet, at jeg er gravid. Vi vil ellers gerne vente med at afsløre den gode nyhed til risikoen for at abortere er nogenlunde minimal. Selvom man aldrig kan være sikker på, at der ikke sker noget, vil vi gerne skåne de store børn, hvis jeg skulle abortere – og samtidig synes vi, at de skal være de første til at vide, at vi udvider familien.
Men nu ligger jeg her på sofaen – igen! Min mor har været her et par dage (mine forældre bor 250 km væk), og hver dag er jeg kommet hjem fra arbejde og har smidt mig på sofaen med et tæppe på. Jeg er træt, træt. træt!

Utroligt at sådan en lille dims på et par centimeter, kan suge så mange kræfter.
Samtidig har jeg fået blærebetændelse. Det fik jeg også, da jeg var gravid med Frida, men først sidst i graviditeten. Håber ikke, det bliver noget, jeg skal døje med de næste otte måneder – nu bevæbner jeg mig i hvert fald med tranebærtabletter.
Og så håber jeg snart, at lidt af min sædvanlige energi vender tilbage.

Jeg har ikke fået taget nogle billeder, men jeg har været i TV2 Østjylland for at fortælle om min blog, og hvis man er lidt årvågen kan man godt se, at min mave er begyndt at bule.
Jeg har også allerede taget 2,2 kg på, så min vægt nu er  65,5 kg.

Klik her for at læse om 7. uge af min første graviditet.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “7. uge – Træt, træt, træt!”

  1. […] 7. uge – Jeg er træt, træt, træt! […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.