35. uge – Fødselsforberedelse for flergangsfødende

Jeg var så glad for alle de fødestillinger og vejrtrækningsteknikker, jeg lærte, da jeg gik til fødselsforberedelse under min første graviditet.  Derfor har jeg meldt mig til kurset “Fødselsforberedelse for flergangsfødende” hos FOF Aarhus.

Kurset forløb over to onsdage, og det var rigtig godt. Vi opsummerede vejrtrækning, fødestillinger, fødslens faser, teknikker til presseperioden og alle de andre ting, der var så rare at vide første gang, og som gjorde, at jeg fik en supergod fødsel.

Vi var seks kvinder på holdet, og det gav god tid til at lytte til hinandens erfaringer og stille en masse spørgsmål om livet som mor til to (eller flere).

Det første barn fyldte meget i alles tanker. For selvom vi alle sammen glædede os til den lille ny, så bliver det samtidig spændende at se, hvordan det større barn reagerer – og man kender jo heller ikke sig selv som mor til to opmærksomhedskrævende småbørn.

Jeg er ikke i tvivl om, at søskende er den største gave, man kan give sine børn, men derfor var det alligevel rart at blive mindet om, at det tager tid at vænne sig til den nye familie, og at det er ok.

Vi glæder os i hvert fald alle sammen til at finde ud af, hvad Lille Blyb er for en …

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “35. uge – Fødselsforberedelse for flergangsfødende”

  1. […] så var de vejrtrækningsøvelser og ve-stillinger, jeg har lært til fødselsforberedelse endnu engang en kæmpe fordel. Selv under overgangsfasen (der ellers har ry for at være det […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.