34. uge – Endelig barsel!

Jeg har nydt hvert eneste sekund af mit arbejdsliv, siden jeg tog springet og blev freelancer i maj. Spændende opgaver, søde kontor-kolleger i Startup City og frihed til at lave tingene i mit eget tempo og følge dem helt til dørs.

Men de sidste par uger har jeg kunnet mærke, at energi for alvor var brugt op, når jeg kom hjem – og her ventede en glad familie, en ordentlig dyreflok, en frugtfyldt have, indkøb, vasketøj og madlavning.

Så når vi er nået til den dér voksentime, vi plejer at have, når de store børn er gået i seng, er jeg ofte faldet i søvn med hovedet på Dennis’ skulder …

Det var derfor også dejligt, da jeg kunne aflevere de sidste opgaver,  pakke mit skrivebord sammen og sige pænt farvel til kollegerne (med en skøn, krydret æblekage, som du får opskriften på i morgen), som havde købt to smukke Kähler-krus til mig – et rødt og et blåt 🙂

Nu har jeg så ca. fem uger til at komme igennem den to-do-liste af småting, som vi bare aldrig når i hverdagen. For eksempel at støvsuge revnerne i sofaen, vaske bil, få fremkaldt billeder til at hænge op og – nå ja – hænge puslebord op til Lille Blyb og gøre en reol klar til hans/hendes babytøj.

Hvis du vil, kan du også læse mere om 34. uge af min første graviditet.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “34. uge – Endelig barsel!”

 1. Hej Line
  Du ser fortsat forrygende godt ud. Vi glæder os til at høre om resultatet af din dejlige runde mave, som jo ikke skyldes alle dine dejlige opskrifter.
  Knus Mie

 2. Jeppe Højrup siger: Svar

  Tillykke med barslen:)

  Dejligt at høre at du har truffet den rigtige beslutning ved at blive freelance-reporter. Så har du også noget at se frem til, når først Blyb skal starte i vuggestue.

  Held og lykke med to-do-listen. Husk at en enkelt ting streget på listen er en succes, der skal fejres med en lille lur/en god kop the/et lille stykke krydret æblekage. Det er jo vigtigt, at du får rationeret energien rigtigt:)

  Knus fra speciale-værkstedet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.