23. og 24. uge – Godt gang i sparkeriet

Mens jeg nyder sommeren, vokser Lille Blyb og gør hele tiden mere opmærksom på sig selv. Nu kan man se, at maven spjætter, når den sparker – og det føles nogle gange, som om der er et helt polka-landshold derinde!

Maven er også blevet godt stor, og jeg kan mærke, at jeg bliver træt i min lænd om aftenen. Samtidig er jeg begyndt på et sommerferievikariat med vagter fra kl. 14-23. Det er heldigvis rigtig sjovt og blandt søde mennesker, så jeg er faktisk ikke så træt, som jeg havde frygtet, når jeg kommer hjem.

Måske skyldes det også, at Frida og jeg var på mini-ferie hos mormor og morfar lige før jeg startede. Det var dejligt at blive forkælet og slappe af.
Billedet er fra stationen, hvor vi var klar til at begive os ud på 4 timers togtur – det gik fint, og Frida fik snakket med stort set alle i kupéen 🙂

Min vægt har nu rundet de 70 kg – helt præcist 70,9 kg.
Det gik lidt langsommere, sidst jeg var gravid, men da begyndte vægten at tage fart på dette tidspunkt. Her kan du  læse om 23. uge og 24. uge.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “23. og 24. uge – Godt gang i sparkeriet”

  1. Tillykke med baby på vej 🙂

  2. Sikke et skønt billede af jer to

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.