14. uge – Storbyfarmen udvider!

 

Der har været stille her på siden længe. Alt for længe! Når jeg er kommet hjem fra arbejde, har jeg været træt, haft småkvalme og intet overskud til at sætte mig ved tastaturet. Men nu er det heldigvis overstået – og der har været en god grund til det hele … Til efteråret får vi nemlig en lille ny beboer på Storbyfarmen!

Uh, hvor vi glæder os – både store og små. Frida mener bestemt også, at hun har en baby inde i maven. Karoline og Anton tæller ned. Farmand er begyndt at kigge på ny bil (fire børn = to bagsæder). Og jeg ser frem til for alvor at kunne mærke det lille myr bevæge sig.

I dag har vi været til scanning, og I kan nok forstå, at vi hoppede lidt i stolen, da scannings-jordemoderen sagde: ”Nu gennemgår jeg lige din livmoder – vi skal jo se, hvor mange der er. Her er to …… hænder.” 🙂

Der var også to fødder, et par lange sprællende ben, et fint hoved, et bankende hjerte, et næseben og en fin lille opstoppernæse (præcis som sine storesøstre), en perlerække af en rygrad, en mavesæk fyldt med fostervand og en pulserende navlesnor.
Men altså alt i alt bare ét barn 🙂

Til gengæld et meget livligt et af slagsen, som vendte og drejede sig, sparkede med benene og vinkede med hænderne. Så billederne er ikke så skarpe, som dem vi fik taget af Frida, men forhåbentlig kan I se en fin lille mini-baby herover.

Den er 7,7 cm og terminen blev sat til 24. oktober.

Det var så dejligt at få sat krop på den lille fidus, der spræller rundt inde i min mave – så bliver det hele lidt mere virkeligt. Og nu glæder vi os bare, til vi kan mærke alle dens krumspring.

Da jeg var gravid med Frida skrev jeg blogindlæg om det hver uge, og hvis du har lyst, kan du følge graviditeten fra start til slut lige HER.
Denne gang vil jeg også forsøge at give en update, men det bliver nok ikke lige så ofte – resten af familielivet skal jo også passes.

Klik her, hvis du vil læse om 14. uge og første scanning af min første graviditet.

Print Friendly, PDF & Email

8 Replies to “14. uge – Storbyfarmen udvider!”

 1. Kære Anneline!
  Verden er forunderlig. For snart to år (eller er det kun eet?) siden faldt jeg over dine skriverier om din graviditet med Frida inde på Mama… Skruk som jeg var, slugte jeg fluks hele graviditetsdagbogen… 😉
  Siden har jeg fundet din side her, for at se, hvordan det gik den lille familie – dejligt at se, at I trives!
  Det sjove er så, at nu er du gravid igen. Og denne gang kan jeg i dén grad følge dig. Vi har nemlig termin samme dag! Da din blog ligesom var starten på mit ønske om børn, synes jeg virkelig at dette slutter ringen på smukkeste vis.
  Jeg glæder mig til forsat at følge Jer!

  Venlige hilsner fra en ex-skruk og den lille prins i maven…

  1. Kære Anne
   Tak for din rørende kommentar! Og sikke et tilfælde, at vi nu kan følges fuldstændig ad 🙂
   Jeg håber, du får en fantastisk graviditet – og jeg skal nok prøve at opdatere nogenlunde jævnligt.
   Held og lykke – og glæd dig, det er virkelig et mirakel at blive mor.
   Mange smil fra Anneline

 2. Tusind tak for jeres søde kommentarer 🙂 Det er sgu et lille mirakel hver gang et barn bliver skabt.

 3. Ihhhh det er SÅ SÅ SÅ fantastisk dejligt. Stort tillykke, Anneline. Kram fra A

 4. Stort tillykke, det var da dagens bedste nyhed:-) Hvor er jeg glad på jeres vegne!

 5. Hurra, sikke et mirakel – igen! TILLYKKE til STOR(by)FAMILIEN.

  Glade forårsfornemmelser fra Anne

 6. Hurraaa.. tillykke med den gode nyhed her fra Familien Kaos i Jylland, så kan det være, at I skal til at være Familien Kaos Sjælland ;oD og hold ved den terminsdato..(det er min fødselsdag.. og FN dag ;o)
  Endnu engang et kæmpe tillykke herfra!
  Ps. Pligt skemaerne bliver brugt flittigt ;o)

 7. Ejj, hvor fantastisk! Kæmpestort tillykke med den lille kommende ny farmboer 🙂

  Glæder mig til at følge med videre!

  Kram Gitte K

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.