De smukkeste sommerblomster

Sommerasters er sensommerblomster, som man først har glæde af til august – til gengæld blomstrer de længe og er en fryd for øjet og haven/altanen/krukkerne.

Jeg faldt over en pose frø (sikkert i Netto) sidste år, og var lige ved at opgive, da jeg kom hjem og så, at de skulle sås indenfor, plantes om og have en vis størrelse, inden de kunne plantes ud. Bøvl og besvær! Men det var faktisk ikke så slemt – og jeg fik vildt mange blomster ud af den halve pose frø, jeg brugte. De var rigtig fine som værtinde- og veninde-gaver!

Nu har jeg sået den anden halvdel af frøene og håber, at de vil blomstre lige så fint og farverigt som sidste år (billedet til højre).

Fortsættelse følger om et par måneder … Og så har jeg faktisk fundet ud af, at man godt kan så frøene direkte udendørs fra maj, så nu kan du faktisk bare drysse løs i krukker og bede.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “De smukkeste sommerblomster”

  1. Lea Ellehammer siger: Svar

    IIIhhh glæder mig bare så meget til jeg også får en have jeg kan plante i. Det giver bare ikke helt den samme fornemmelse med 2 altankasser!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.