De bedste og billigste bleer

Jeg har helt glemt at give et ellers oplagt tip videre! Bleer er noget, de fleste børnefamilier bruger en formue på – og ligesom bind, toiletpapir og vaskepulver er det noget, som er træls at bruge penge på, men umuligt at undvære.

Vi har dog fundet et billigt alternativ til de dyre bleer – og jeg har (ligesom flere af mine veninder) oplevet, at kvaliteten er lige så god som de kendte mærker.

Bleerne hedder Vibelle og kan kun købes i Aldi. De koster 80 kr. pr. pakke og fås i 5 forskellige størrelser – fra 3 til 20 kg. Jo større bleerne er, jo færre er der i pakken (der er 90 stk. i de mindste størrelser, 70 i den største og 42 i den største som bukseble, mener jeg).

Vibelle-bleerne er dermatologisk testet (det vil sige hudvenlige), fri for latex, er bleget uden klor og indeholder hverken lotion eller parfume.

For et par år siden blev Vibelle-bleerne testet af DR’s Rabatten, hvor de både var de billigste og blev kåret til de bedste. Og de har også vundet en test i Politiken.

Dem er vi rigtig glade for – og i løbet af en babys bletid, er der godt nok mange penge at spare.
Eneste minus er, at man SKAL en tur i Aldi, hver gang blepakken er ved at være tom …TIP!
Og når du alligevel er i Aldi, har de faktisk også god og billig kattemad og en fantastisk lækker, ufiltreret æblejuice.

Print Friendly, PDF & Email

3 Replies to “De bedste og billigste bleer”

  1. Vi er også Vibelle-addicts. De er supergode!!
    Men Aldi har også hvid cappuccino. Lyder mærkeligt, ser tvivlsomt ud, men er vanedannende. Forudsat man har en sød tand – eller helst flere!
    http://gittepigen.wordpress.com/2011/05/01/pjatkaffe-fra-aldi/

    Gitte K

    1. Uhm, lyder eksotisk på den tyske måde … Det må prøves! 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.