Bali med børn – Sanur

Vi sluttede vores rundrejse på Bali i Sanur, som ligger kun 7 km fra lufthavnen. Selvom der var skønt på Bali, ville vi  gerne være sikre på at nå vores fly hjem til Danmark.

Mange af de rejsebureauer, der arrangerer rejser til Bali, laver ture, hvor man bor de fleste dage i Sanur – og det er synd. For placeringen tæt på lufthavnen gør Sanur til et charter-mekka for australiere og japanere.
Priserne på mad og overnatning er 2-3 gange så høje som på resten af øen, og hele stranden er dækket af kæmpe resorts med vagter i knæstrømper og ens uniformer. Slet ikke den stemning, vi mødte på resten af øen.

Heldigvis boede vi godt og forhandlede os frem til en god pris på Hotel Segara Agung – et hotel med en smuk have, hvor restauranten ligger som en pavillon midt i, en dejlig pool og fine, store værelser med terrasse.

Så vi benyttede os af muligheden for at slappe godt og grundigt af, nyde varmen og få shoppet de sidste gaver og souvenirs.
Set i bakspejlet ville vi gerne være blevet en dag længere i Ubud og en dag mindre i Sanur.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Bali med børn – Sanur”

  1. Tak – for hvor vil vi gerne navigere udenom turistfælder, når vi (engang) står med fødderne i vandet omkring Bali. Kh A

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.