4. uge – Den spæde start

Af hensyn til familie, arbejdsgivere og andre involverede er det ikke rigtig muligt at melde sin graviditet ud lige i det sekund, man opdager den. Men derfor kan det være meget sjovt at følge med fra starten alligevel. Ligesom ved min første graviditet vil jeg derfor forsøge at skrive lidt ugedagbog, indtil farmens nye beboer gør sit indtog i oktober. Og det her er altså begyndelsen (skrevet 21. februar 2012) …

Yes! Der gik ikke mange sekunder, før den anden blå streg på graviditetstesten kom frem – og gjorde vores ferie endnu mere fantastisk, end den har været indtil nu.

Vi har været fem dage i Egypten og sidder i en dejlig, stor blød seng på et skønt hotel, solen skinner, og vi smiler begge to fjoget ved tanken om, at nu er det alvor – vi skal have et barn mere! Hurra! Hvor er det vildt …

Imens kravler Frida rundt uden helt at forstå, hvad postyret går ud på. Hun snakker rigtig godt og rigtig meget, så vi må hellere holde graviditeten hemmelig for hende, så hun ikke får den afsløret for resten af verden.

Jeg havde ellers overhovedet ikke regnet med, at der var “bonus” denne gang. Da vi gik og pakkede, spurgte Dennis, om ikke vi skulle tage en graviditetstest med, og jeg svarede prompte, at det blev vist ikke nødvendigt i denne måned.

Ud over at have styr på vores egen ferie, havde vi hjulpet med at pakke til de store børn, som er taget til Thailand med deres mor.
Desuden bød februar på minus 18 grader, hvilket betød at vores vandrør frøs, så vi ikke havde varmt vand i halvandet døgn. Samtidig gik vores vaskemaskine i stykker.
Det varme vand nåede heldigvis at komme tilbage et par timer inden, at Frida fik kast-op-syge, og den nye vaskemaskine blev leveret næste formiddag. Thank god!
Alt i alt en hektisk måned, hvor der ikke blev levnet meget plads til Projekt Baby. Men naturen går nogle gange sine egne veje – og nu ved vi i hvert fald, at det er en sej lille boble, der kan modstå lidt af hvert, der vokser i min mave!

Min startvægt denne gang er 63,3 kg.

Klik her, hvis du vil læse om 4. uge af min første graviditet.
Eller om 5.-6. uge, hvor vi fik vished om, at jeg var gravid.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “4. uge – Den spæde start”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.