34. uge – Spænding og længsel

Gisp – nu er der kun 1½ måned til min termin, og det er både rigtig dejligt og ret spædende!
Jeg glæder mig helt vildt til at møde vores lille baby og kan sommetider føle en knugende længsel efter at holde det lille ny menneske i mine arme. Så den får masser af kærlige kæl, når den puffer rundt under mit maveskind. Samtidig er det helt umuligt for mig at forestille mig, hvordan det bliver. Både at føde, at blive mor og at få en hverdag med en nyfødt.

Jeg har flere gange drømt, at jeg var i gang med at føde – og hver gang har jeg i drømmen undret mig over, at det slet ikke gjorde ondt. For i drømmen har det været fuldstændig smertefrit – og det regner jeg bestemt ikke med, at det bliver!
Tværtimod tror jeg, at drømmene skyldes, at jeg – på trods af fødselsforberedelse, masser af bøger og gode råd fra fødselserfarne veninder og familiemedlemmer – ikke aner, hvordan det vil føles at føde, og hvordan jeg vil reagere.
Jeg kan godt lide at være velforberedt og er glad for den undervisning, jeg har fået i vejrtrækning og arbejdsstillinger (altså, hvordan man kan ligge, stå og sidde under veerne) til fødselsforberedelse.  Og jeg tænker meget over at samarbejde med min krop under fødslen og lade den gøre arbejdet – i stedet for at blive bange og modarbejde den. Men om jeg kan udleve alle de gode intentioner, ved jeg jo ikke, før jeg står i situationen, og fødslen er i gang. Så jeg rigtig, rigtig spændt!

Jeg har taget 400 gram på siden sidste uge, så jeg nu vejer 73,2 kg og har taget 8,2 kg på i alt. Der er røget 1 cm på både talje og hofter, så jeg nu måler 90 cm om taljen og 102 cm om hofterne.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “34. uge – Spænding og længsel”

  1. […] du vil, kan du også læse mere om 34. uge af min første graviditet. This entry was posted in Graviditet and tagged 34. uge, barsel, fødselsforberedelse, gravid, […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.