32. og 33. uge – Tredje besøg hos lægen

Jeg har været til mit tredje besøg hos lægen, og også denne gang tog det under et kvarter – jeg fik målt blodtryk, afleverede en (bakteriefri – hurra!) urinprøve, fik tjekket om jeg havde vand i anklerne (ikke endnu) og fortalte at jeg ellers har det godt på alle måder.

Og det har jeg virkelig!
Jeg er faktisk helt stolt af min krop, for jeg synes, den er rigtig dygtig til at være gravid. Jeg har ikke haft en eneste bums i flere måneder, mit hår er tykkere end det plejer, og selvom jeg sommetider kan føle mig stor og ufiks, så har jeg det for det meste godt med mine frodigere former.

Jeg skal selvfølgelig passe lidt på, at jeg ikke får trampet for hårdt i pedalerne, når det går op ad bakke, eller bærer for meget rundt på Frida, for så bliver får jeg prompte plukveer. Men i forhold til, hvad andre døjer med, må det siges, at være meget billigt sluppet – og helt ok at kroppen siger fra, når man presser den for hårdt.

Jeg vejer nu 76 kg og har dermed taget næsten 13 kg på. Med Frida tog jeg 14 kg på i alt, så det slår jeg nok denne gang …

Her kan du læse om 32. uge af min første graviditet, hvor jeg var mere plaget af plukveer, og HER om 33. uge, hvor vi fik indrettet børneværelset. Det er vi endnu ikke nået til i denne omgang …

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “32. og 33. uge – Tredje besøg hos lægen”

  1. Du ser knald godt ud.13 kg er jo ingenting. Glæder mig til at se dig IRL i weekenden 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.