24. uge – Angrebet af ammehjerne!

”Selvom man normalt overholder sine aftaler, kan der godt smutte en aftale eller to, når man er gravid. Eller det kan være, at indkøbsposen ikke indeholder alle de ting, man gik i byen efter. Med andre ord: Gravide bliver glemsomme – nogle gør i hvert fald. Om det er, fordi tankerne er hos det lille barn, eller der er en anden god forklaring, vides ikke, men det er et velkendt fænomen.”
Sådan står der i en af mine bøger (”Gravid uge for uge” af Gitte Dencker) ud for 24. uge – og jeg skal lige love for, at jeg følger forskrifterne! Den er helt gal med hukommelsen for tiden!

Jeg sender mails uden at vedhæfte det, jeg skal sende.
Jeg glemmer at svare på sms’er.
Og i sidste uge tog jeg bussen ind til byen for at købe kalendergaver til Anton og Karoline (man må jo hjælpe nissen her i hans højsæson …). Først da jeg havde oset rundt i et par butikker, opdagede jeg, at min pung ikke var kommet med. Den lå trygt og godt på køkkenbordet derhjemme. Hmm, jeg havde heldigvis ikke nået at bevæge mig op til kassen med mine fund, og det tog kun ½ time at tage bussen tur/retur og starte shoppe-turen forfra.

Et par dage senere skulle jeg igen ind til byen bl.a. for at aflevere mine vinterstøvler til reparation. Jeg huskede kvitteringen, men da jeg stod nede ved busstoppet, opdagede jeg, at jeg til gengæld havde glemt posen med støvlerne.

Og de sidste par dage har Dennis og jeg været i København for at arbejde og har derfor boet på hotel. Inden jeg gik i bad i går morges, så jeg, at der ikke var nogen hårtørrer på værelset og prisede mig derfor lykkelig over, at jeg havde min egen med, inden jeg trådte ind under bruseren og vaskede mit hår godt og grundigt. Det var først, da jeg bagefter stod og stirrede ned i min helt føntørrer-løse taske, at jeg kom i tanke om, at hensigten om at pakke min føntørrer aldrig var blevet ført ud i virkeligheden. Og da jeg også havde glemt min hue, måtte jeg ud i den frostklare decembermorgen med vådt hår, begyndende kriller-hoste og en indvendig banden over mig selv.

Gad vide, hvor galt det bliver, når jeg rent faktisk begynder at amme …

Vægten står nu på 69,1 kg – det er +1,1 kg fra sidste uge, så jeg håber ikke, at det fortsætter i helt samme tempo! Jeg måler stadig 80 cm om taljen, men 94 cm om hofterne. Det er + 3 cm fra sidste uge, så jeg ved da, hvor det ekstra kilo har sat sig.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “24. uge – Angrebet af ammehjerne!”

  1. […] gravid, men da begyndte vægten at tage fart på dette tidspunkt. Her kan du  læse om 23. uge og 24. uge. This entry was posted in Graviditet and tagged 23. uge, 24. uge, gravid, graviditet, lænd, […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.