19. uge – Ønskes: Tøj med mere plads!

Mit tøj begynder efterhånden at stramme, og de første tre par jeans er blevet lagt ind bagest i skabet. Min kæreste griner, når jeg i løbet af eftermiddagen knapper bukserne op – og et par timer efter også lyner ned. Hellere risikerer lidt håndværkermås end at mase lille Blyb! (Og jeg gør det altså kun, når jeg er hjemme …)
Heldigvis er moden lige nu meget hensynsfuld over for gravide, så de tunikaer og kjoler med empiresnit, jeg har købt hen over sommeren, kan jeg bruge lang tid endnu. Og så må jeg vist snart ud at shoppe ventetøj – jubiii! Sig endelig til, hvis I har nogle shoppingtips. Indtil videre har jeg kigget lidt på www.hm.com, www.nelly.com og www.mamalicious.dk.

Jeg har også lagt mærke til, at min navle er blevet mindre dyb. Gad vide, om det ender med en, at den vender vrangen ud, så jeg kan gå rundt og synge ”Hulu bulu” og gøre mig usynlig …

Kl. 21.30
Blyb bakser stadig rundt med arme og ben, og jeg har siden det første spark i sidste uge, mærket den hver dag. Men bevægelserne har indtil nu ikke været kraftige nok til, at Dennis også kunne mærke dem. Men for lidt siden, da vi sad i sofaen og så tv, og han holdt hænderne på min mave, kunne han pludselig mærke med! Bittesmå bølger under huden. Det er dejligt at kunne dele oplevelsen med ham, og vi blev begge to lidt rørte.

Min vægt er gået lidt tilbage, så jeg nu vejer 66 kg (og det kan umuligt skyldes, at jeg spiser for lidt!). Min talje måler 78 cm og min hofte 90 cm.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.