18. uge – Det første spark

Frida og jeg har været på Kr. Himmelfartsferie hos mine forældre på Lolland. Fredag aften fik vi en lækker spansk kartoffeltortilla med hjemmedyrkede grønne asparges, chorizo og parmaskinke til. Og Lille Blyb var åbenbart godt tilfreds med den menu, for bagefter mærkede jeg for første gang tydeligt tre små spark derindefra!

Jeg har tidligere mærket bobler og bevægelse, men jeg har ikke været sikker på, om det var luft, der rykkede sig rundt, muskeltics eller reel babybevægelse. Denne gang var der ingen tvivl.

Så nu kan jeg ikke lade være med at lægge en hånd på maven i tide og utide. Og hver dag får jeg flere små skub inde fra maven. Hvor er det dejligt at vide, at Lille Blyb spræller rundt og har det godt.

Sidst jeg var gravid, mærkede jeg faktisk det første spark i præcis samme uge (læs mere HER – der er det også tydeligt, at min mave er noget større, end den var sidst på dette tidspunkt), men da lå moderkagen indad, hvor den denne gang ligger udad, og derfor var jeg spændt på, om der ville gå længere tid, før jeg kunne mærke noget.

Vægten stiger støt og roligt, og jeg vejer nu 67,9 kg.

Du kan læse om 18. uge og det første lille spark i min første graviditet her. 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.