18. uge – Det første lillebitte spark!

I august løb vores store, flotte hankat Stribe hjemmefra, og den er desværre ikke vendt tilbage. Det har børnene været rigtig kede af, og vores hunkat Baloo går rundt og keder sig. Den er rastløs og sover det meste af tiden.

Så i mandags tog vi ud til Dansk Dyreværn Århus for at finde en ny kat. De har 80 katte, som er så søde, at man har lyst til at tage dem alle sammen med hjem. Derfor regnede vi med, at det ville blive svært at finde en, som vi alle fire var enige om, var den sødeste.

Men vi faldt for den første, vi så: En lille stribet hunkilling, som lige nu ligger i mit skød og spinder.

Den var blevet indleveret for en uge siden af en mand, der havde reddet den, da den var ved at blive smidt ud fra en bil. Tænk, hvad folk kan finde på! Hun er kun lidt over 12 uger og meget fræk og nysgerrig. Og så er hun lillebitte! En rigtig filur, som har fået navnet Filuna.

Du kan se nogle af deres søde katte på www.ddaa.dk – her kan du også støtte det gode arbejde, de gør.

Familiens nye medlem – Filuna.

Familiens næste nye medlem vokser støt og roligt i min mave. Jeg vejer nu 66,5 kg og måler 77 cm om taljen og 91 om hoften.

I den sidste uges tid har jeg ligget og mærket grundigt med hånden på maven, inden jeg skulle sove. Men jeg har ikke haft fornemmelsen af at mærke andet end min egen puls.

Men lige nu – for få minutter siden – mens jeg sad her foran computeren, kunne jeg pludselig mærke en underlig boblende fornemmelse i maven. Ligesom et meget langsomt tic i musklerne. Det er kommet et par gange og føles ikke helt som noget andet. Så jeg tror simpelthen, at det er Blybs allerførste små mærkbare spark! Hvor er det vildt! Og samtidig lidt mærkeligt, at der bevæger sig et levende væsen rundt inde i mig …

Jeg håber, den snart sparker lidt igen – det er ligesom at have sommerfugle i maven – og glæder mig, til resten af familien kan føle med.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “18. uge – Det første lillebitte spark!”

  1. […] jeg var gravid, mærkede jeg faktisk det første spark i præcis samme uge (læs mere HER – der er det også tydeligt, at min mave er noget større, end den var sidst på dette tidspunkt), […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.