16. uge – Velkommen til min blog!

Forsinket hej, og tak fordi du klikkede forbi. Jeg har skrevet dagbog siden maj, hvor min kæreste og jeg besluttede os for at få et barn. Men det er først nu, den er blevet forvandlet til en blog. Til gengæld kan du gå tilbage og følge med lige fra starten – jeg ville bare lige være sikker på, at Blyb i min mave havde tænkt sig at hænge på, før jeg ville dele mine tanker med hele verden. Min kærestes børn skulle også lige have at vide, at de skal have en lillebror eller lillesøster – og det samme skulle mine arbejdsgivere. Men fra NU kan du følge med hver uge.

Du får lige en lyn-intro til de foregående uger, så du skal lede alt for længe, hvis der er noget særligt, du gerne vil læse om:

5. til 6. uge – Positiv graviditetstest
7. uge – Kvalme
9. uge – 0. graviditetsundersøgelse hos lægen
10. uge – 1. graviditetsundersøgelse og Doubletest
12. uge – Stolte storesøskende
14. uge – 1. scanning

Jeg er 15 uger og 3 dage henne og vejer 64,4 kg. Min talje måler 76 cm og om hofterne er jeg 86 cm (se under 13. uge, hvis du vil vide, hvor jeg helt præcis måler). Min termin er sat til den 26. marts 2010.

Jeg håber, du har lyst til at læse med og kom endelig med dine gode råd, erfaringer og kommentarer.

Kærlig hilsen Anneline

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.