13. uge – Appetit som en skovhugger!

Her kan du se, hvor jeg tager mit talje- og hoftemål.

I torsdags fik vi havregryn og cornflakes til aftensmad, og fredag morgen havde jeg tabt mig, så jeg vejede 63,5 kg. Men det med at tabe sig, tror jeg snart er fortid …
Fredag var vi nemlig ude at spise med børnene for at fejre, at de skal være storesøskende – og jeg tror faktisk, at det lykkedes mig at spise mere end min kæreste. 250 g kalvesteak, pommes frites, bearnaisesauce, to skåle salat, ½ liter sodavand og to portioner tag-selv-is med masser af drys og chokoladesauce.
Den gode appetit har holdt ved hele weekenden. Jeg bliver sulten ca. en time efter jeg har spist. Ikke bare småsulten – nej, min mave knurrer pinligt højlydt! Så i dag har jeg spist:

Morgen kl. 7.30
Mysli og Kellogg’s K med minimælk
Vand og vitaminpiller (GraVitamin og kalk)

Formiddag kl. 10
Hjemmebagt æblebolle med smør (mums!)
Et stort glas te

Frokost kl. 11.45
Rester fra i går aftes: Kartoffelbåde, 1½ fiskefrikadelle og salat
Vand
En Piratos

Eftermiddag kl. 14
Æblesaft og jerntablet
Æblebolle med smør, ost og syltetøj
Et stort glas te
En Piratos

Aftensmad kl. 18.15
To portioner pasta med bacon-tomat-chili-sauce, basilikum og parmesanost

Aften kl. 21
En portion gammeldaws æblekage

Jeg har langt om længe fået købt et målebånd, så nu kan jeg også følge lidt med i, hvordan mit talje- og hoftemål udvikler sig (måske meget sundt med den appetit!) Du kan se på billedet, hvor det er, jeg tager målene.

Jeg er nu 12 uger og 0 dage henne og vejer 64,5 kg. Talje: 76 cm og hofte: 87 cm.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.