Nemme kartofler på grillen

Vi har ikke tålmodighed til bagte kartofler eller andre sager, som tager en evighed at grille. Til gengæld er vi vilde med disse små kartoffelpakker, som kan krydres efter smag og er færdige efter 30 minutter.

Kartoffelpakker

  • Skrællede kartofler
  • Olivenolie
  • Frisk eller tørret krydderi (f.eks. oregani, timian, citronmelisse, salvie, basilimum, citronskiver, mexicokrydderi eller hvad fantasien byder på)
  • Salt
  • Evt. en frysepose
  • Alufolie
  1. Skær kartoflerne i skiver og put dem i fryseposen.
  2. Hæld en god sjat olivenolie i posen og ryst og massér, indtil olien er fordelt på kartoflerne. De kan sagtens laves i forvejen og stå i posen i køleskabet, indtil de skal bruges (husk bare at luk posen godt til).
  3. Læg ca. 10 kartoffelskiver på et stykke alufolie og tilsæt salt og dit yndlingskrydderi. Luk pakken grundigt til. Skriv evt. dit forbogstav på pakken med tusch, så I kan kende forskel.
  4. Steg pakkerne på grillen ved indirekte varme i 30 minutter – hvis du har puttet flere kartofler i eller lavet skiverne tykke, skal de måske have lidt længere tid.

TIP!
Det smager også godt med løg, hvidløg eller chili i pakkerne.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Nemme kartofler på grillen”

  1. Lea Ellehammer siger: Svar

    Uuuhhmmm…. for mig er det smagen af spejderlejr fra min barndom! Perfekt bålmad!

Skriv et svar til Lea Ellehammer Annuller svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.